Levesek

Halászlé
Őrségi gombaleves hajdinával
Fokhagymakrém leves cipóban

Szárnyasok

„Cordon Bleu”
Kijevi pulykamell
Fűszervajas pulyka roston mexikói körettel
Pulykacsíkok Sztroganoff módra törtburgonyával
Pulykamell roston sajtmártással
Pulykamell roston tejszínes gombamártással, krokettel
Mozzarellával töltött pulykamell
Kapros túróval töltött csirkemell
Pirított csirkemáj
Csirkefalatok joghurtos fokhagymaöntettel, salátával
Csirkemell roston, görögsalátával

Halételek

Pisztráng roston + salátatál
Fogasfilé bakonyi módon
Hekk roston

Sertéshúsból készült ételek

Csárdatál 2 személyre
(vasi pecsenye, pulykapárizsi, gombás szelet, vegyesköret)
Fatányéros
(csevap, grill karaj, csülök roston, dödölle)
Rántott szelet
Extra sertésrolád
Gombás sertésborda
Vasi paprikáspecsenye
Finomfalat őrségi módra
Cigánypecsenye
Parasztpecsenye
Holstenszelet
„Dávidháza dárdája”
(Túró, sajt, gomba, sonka töltelék)
Sertésszelet hentes módra
Csülök pékné módra

Készételek

Csülkös babgulyás
Pacalpörkölt sósburgonyával
Vadpörkölt dödöllével
Szarvasült vargánya mártással, krokettel
Csülök tökmagolajos babsalátával

Tészták, desszertek

Napsugár palacsinta
Ízes palacsinta
Gundelpalacsinta
Rétes (túrós, almás, tökös-mákos)
Dödölle
Hajdina málé szilvalekvárral


Képeinken:

őrségi gombaleves hajdinával, főtt füstölt csülök tökmagolajos babsalátával, vadpörkölt dödöllével, hajdina málé szilvalekvárral
és
így készül nálunk a finom őrségi tökös-mákos rétes