A hozzánk betérők étlapunkat böngészve biztosan megtalálják a fogukra való finom falatokat. A megszokott éttermi kínálaton túl igyekszünk minél több helyi ételkülönlegességet elkészíteni.
Szívesen ajánljuk például a Dávidháza dárdáját, amelyben a kiklopfolt karajra túróval, gombával, sajttal készült tölteléket teszünk, felgöngyöljük, ezután panírozzuk, majd ízes sült burgonyával tálaljuk!

A régi őrségi parasztételek egyik fontos alkotója, a hajdina is többféle formájában kerül az asztalra nálunk.
Sok vendégünk kedvence a hajdinás gombaleves, a desszertek közül pedig a szilvalekváros hajdinamálét ajánljuk, természetesen házi szilvalekvárral!

Szintén kedvelt és jellegzetes étele az Őrségnek a dödölle.
A dödölle nagyon egyszerűen elkészíthető, apróra vágott krumplit vízben megfőzünk, majd egy kevés főzővizet rajt hagyva liszttel tűz fölött sűrítjük, ezután laskára vágjuk, és hagymás zsiradékon átpirítjuk. Kínáljuk önálló ételként is, de nagyon finom körete lehet például egy ízletes vadpörköltnek!

És persze nem hiányozhatnak kínálatunkból a különféle töltelékkel gazdagított rétesek sem, amelyek az első mozzanattól az utolsóig helyben készülnek!
Az igazi őrségi specialitása ennek a csemegének a tökös-mákos töltelékkel készült változat, ahol az asztalon kihúzogatott rétestésztát gazdagon meghintjük mákkal és gyalult tökkel, ezután tejföllel meglocsoljuk, feltekerjük, a tepsibe rakás után sem sajnáljuk tőle a finom tejfölt, ezután pedig szép pirosra sütjük. Az eredmény szemet és szájat egyaránt gyönyörködtető!